Sponsoring Mahler Festival

Mahler Festival 2020
Van 8 tot en met 17 mei 2020 organiseert Het Koninklijk Concertgebouw voor de derde keer in zijn geschiedenis een groots Mahler Festival. Alle werken van de legendarische componist Gustav Mahler worden in Het Concertgebouw uitgevoerd door de absolute wereldtop.

Bouw mee aan het Mahler Paviljoen!
De vraag in binnen- en buitenland naar de concerten in het festival is overweldigend: de passe-partouts waren binnen drie dagen uitverkocht. Daarom heeft Het Concertgebouw het initiatief genomen om gedurende het festival een groots Mahler Paviljoen op het Museumplein te bouwen. In en rondom dit paviljoen worden de uitverkochte concerten uit de Grote Zaal vertoond, zodat vele duizenden bezoekers deze concerten alsnog kunnen meemaken. Met uw donatie maakt u de droom van het Mahler Paviljoen mede mogelijk!

Sponsors van het Mahler Paviljoen ontvangen aantrekkelijke tegenprestaties:

1. Mahler’s Universe Dinner
Geniet met uw relaties en/of collega’s van een exclusief programma met een diner in de Spiegelzaal voor 10 personen en eersterangs concertkaarten voor Mahlers Vierde Symfonie door de Berliner Philharmoniker op maandag 11 mei in de Grote Zaal van Het Concertgebouw.

2. Friday Night @ Museumplein
Creatieve inspiratie opdoen, meer leren over Mahler en netwerken in een ongedwongen sfeer tijdens een uniek cultureel evenement? Dat kan op vrijdag 15 mei 2020 in het Mahler Paviljoen op het Museumplein! Laat uw relaties en collega’s kennismaken met de schoonheid en diepgang van Mahlers muziek. U ontvangt twintig toegangskaarten.

Uw bedrijfsnaam zal tevens duidelijk zichtbaar zijn op het Museumplein en in de belangrijkste uitingen van Het Concertgebouw – een unieke kans.

Andere sponsorships
Sponsors spelen bij de totstandkoming van het Mahler Festival een cruciale rol, waarbij het tevens mogelijk is om andere vormen van samenwerking aan te gaan. Maatwerk staat centraal. Margot Palmen bespreekt graag de mogelijkheden met u – maar wacht niet te lang.

Contact
Margot Palmen, Hoofd Sponsoring
T:  020 - 573 05 72 I E: m.palmen@concertgebouw.nl