Over het festival

Van 9 tot en met 18 mei 2025 organiseert Het Koninklijk Concertgebouw het derde Mahler Festival in zijn geschiedenis. Tijdens het tiendaagse festival klinken alle symfonieën en liederen van de geliefde componist.

 

Over het festival

 • Tijdens het Mahler Festival 2025 klinken in tien dagen (9 tot en met 18 mei 2025) alle symfonieën en liederen van Gustav Mahler in de Grote en Kleine Zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam. De symfonieën klinken op volgorde: van nummer 1 tot nummer 10. Zo is het festival - in de Grote Zaal - een unieke chronologische reis door het leven en symfonische werk van Mahler. Uitgevoerd door verschillende wereldberoemde orkesten en dirigenten. In de Kleine Zaal klinkt het volledige intieme liedrepertoire van Mahler. Rondom het Festival is er uitgebreide randprogrammering.

  Bekijk de programmering van het festival

 • De programmering van het Mahler Festival 2025 kunt u hier vinden.

   

 • Op dit moment wordt hard gewerkt aan de randprogrammering van het festival: bijvoorbeeld interviews en lezingen rondom de concerten, maar ook podcasts en educatieprojecten. De volledige randprogrammering vindt u binnenkort op deze site.

 • De kaartverkoop voor het Mahler Festival is inmiddels begonnen. U kunt kaarten kopen via de concertagenda.

  De passe-partouts voor het Mahler Festival 2025 zijn inmiddels uitverkocht.

 • Helaas kon het Mahler Festival 2020 geen doorgang vinden vanwege de coronapandemie. Ook het - in korte tijd opgezette - Mahler Festival 2021 ging om dezelfde reden niet door. Wel werd er in 2020 online een festival aangeboden. Met het Mahler Festival 2025 gaat dus de oorspronkelijke droom van het Festival eindelijk - met vijf jaar vertraging - in vervulling!

 • Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief op deze website houden we u op de hoogte van het laatste nieuws rondom het Mahler Festival 2025.

 • Heeft u nog vragen over het Mahler Festival 2025? Stuur dan een mail naar kassa@concertgebouw.nl of bel de Concertgebouwlijn, dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur: 020 - 671 83 45 (regulier tarief).