Mahlers Digitale Klaslokaal

Vanaf januari 2020: gratis digitaal lespakket voor alle scholen
Speciaal voor basisscholen lanceert Het Concertgebouw samen met 123ZING het digitale lespakket Mahlers Digitale Klaslokaal. De lessen van Mahlers Digitale Klaslokaal zijn gemaakt voor groep 1 t/m 8 en is voor alle scholen gratis toegankelijk. Het lesmateriaal bestaat uit een videoles, een lied en gevarieerde verwerkingsopdrachten waarbij ook de componeertool een belangrijke rol speelt. Doordat de structuur van een leerlijnbord wordt aangehouden, kunnen de lessen makkelijk worden gebruikt binnen de doorlopende leerlijn. Scholen die (nog) niet met de leerlijn werken, kunnen het lespakket los inzetten.

Het lesmateriaal van 123ZING is makkelijk inzetbaar en het vereist weinig basiskennis of voorbereidingstijd. 123ZING raadt het gebruik van instrumenten aan, zoals boomwhackers en ritme-instrumenten. Reken maar dat aan het eind van de dag alle leerlingen zingend de school uit lopen!

Vraag het lespakket nu aan via 123zing.nl/mahler en geniet samen met de kinderen van de fascinerende muziek van een van de beroemdste componisten ter wereld.

Bekijk de teaser van Mahlers Digitale Klaslokaal:

Alle lessen en liedjes van en voor Mahler's Digitale Klaslokaal zijn ontwikkeld en geproduceerd door 123ZING in opdracht van Het Concertgebouw en mogelijk gemaakt door: