Mahler Festivalboek

Wilt u alles weten over het Mahler Festival 2020? Dan is het 120 pagina’s tellende, rijk geïllustreerde Mahler Festivalboek een must-have.

Het boek staat vol verdiepende informatie over Mahler en het festival. Zo verhaalt Jan Brokken over Mahler in Amsterdam en voorziet Geert Mak Mahlers leven van een historische context. De archivarissen van de orkesten van Berlijn, Wenen en New York vertellen over de band die Mahler had met deze steden. Vrouwkje Tuinman vroeg uiteenlopende medewerkenden aan het festival naar de betekenis van Mahlers muziek in deze tijd. Aan het woord komen bijvoorbeeld Marina Mahler, kleindochter van de componist, en de dirigenten Jaap van Zweden en Iván Fischer. Uiteraard vindt u in het boek ook de complete concertprogramma’s en biografieën van de uitvoerenden.

Het Mahler Festivalboek verschijnt half april. Wilt u er zeker van zijn dat u dit collector’s item niet misloopt? Reserveer dan nu alvast uw exemplaar (in het Nederlands of Engels) voor de kortingsprijs van € 12,50 door onderstaand formulier in te vullen. Begin april ontvangt u een mail met een betaallink en meer informatie over de wijze van ontvangst. Vanaf 1 mei bedraagt de prijs van het festivalboek € 17,50.

Inschrijfformulier

In welke taal wilt u het programmaboek bestellen? *