Mahler Paviljoen op het Museumplein

Mahler Paviljoen op het Museumplein

De vraag in binnen- en buitenland naar de concerten in het Mahler Festival is overweldigend: de concerten in de Grote Zaal zijn inmiddels allemaal zo goed als uitverkocht. Daarom heeft Het Concertgebouw het initiatief genomen om gedurende het festival een groots Mahler Paviljoen op het Museumplein te bouwen.

 

In en rondom het Mahler Paviljoen worden de uitverkochte concerten uit de Grote Zaal vertoond. Binnen zal plaats zijn voor zeshonderd betalende bezoekers. Het volgen van de concerten buiten, via LED-schermen op de buitenkant van het paviljoen, is gratis. Ook overdag zal er van alles te beleven zijn in het Mahler Paviljoen, bijvoorbeeld lunchconcerten en inleidingen. Tijdens het eerste weekend van het Mahler Festival vindt in het paviljoen een Mahler Symposium plaats, georganiseerd door de Nederlandse Mahler Vereniging, waar dieper wordt ingegaan op de relatie van Mahler met de teksten die hij toonzette.

Sponsors
Voor de realisatie van het Mahler Paviljoen is de ondersteuning van sponsors onontbeerlijk. Meer weten over de mogelijkheden als sponsor bij te dragen aan het Mahler Festival en het Mahler Paviljoen? Kijk dan hier